Όροι χρήσης – πολιτική επιστροφών – υπαναχώρησης – ακύρωσης

To Cavanapoleon.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την απόλυτη εγκυρότητα των στοιχείων που καταχωρούνται στη διαδικτυακή τοποθεσία και ιδιαιτέρως για την καταχώρηση των προϊόντων με τα πλήρη στοιχεία τους (τιμές, τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, περιγραφές, φωτογραφίες κλπ.), πάντα όμως υπό την επιφύλαξη τυχόν ορθογραφικών, τυπογραφικών ή άλλων λαθών που έχουν προκύψει από ανθρώπινο λάθος ή τεχνικές ατέλειες. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης διατηρεί απόλυτα το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία του σε περίπτωση διαπίστωσης τέτοιου ουσιώδους λάθους σε προϊόν που έχει παραγγείλει.

To Cavanapoleon.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, με την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες της για την οποιαδήποτε αλλαγή μέσω της τροποποίησης των αντίστοιχων στοιχείων στην ιστοσελίδα. Αυτονόητο είναι ότι οι όποιες αλλαγές δεν εφαρμόζονται σε παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί πριν από αυτές.

To Cavanapoleon.gr δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Εγγυάται απόλυτα όμως την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχουν ζητήσει σε παραγγελία τους.

To Cavanapoleon.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίσουν οι επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας και σχετίζονται με τα μέσα και την υποδομή που οι επισκέπτες και χρήστες χρησιμοποιούν για να έχουν πρόσβαση στη διαδικτυακή τοποθεσία μας.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ.

Όλες οι τιμές των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα, ισχύουν μόνον για αγορά των προϊόντων μόνον  μέσω της ιστοσελίδας και όχι για αγορές από το φυσικό κατάστημα, όπου ενδεχομένως να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις τιμές.

Στα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σε προσφορά, ισχύει μόνον η τιμή προσφοράς,  χωρίς καμία άλλη επιπλέον έκπτωση που τυχόν παρέχεται σε προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Κατόπιν της παραλαβής και αποπληρωμής ενός προϊόντος εκδίδεται και παραδίδεται στον πελάτη (ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης της παραγγελίας) το αντίστοιχο παραστατικό.

Η ελάχιστη παραγγελία μέσω του eshop είναι 2 τεμάχια ανεξαρτήτως είδους (σύνολο τεμαχίων στο καλάθι αγορών).

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε γραπτώς επικοινωνώντας μαζί μας στο info@cavanapoleon.gr δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση του ελαττωματικού ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε αποδειχθεί ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας, ή την έκδοση πιστωτικού ισχύος ενός έτους ή την άτοκη επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή και αντικατάσταση εκάστης παραγγελίας γίνεται μετά από έλεγχο του ελαττωματικού προϊόντος, χωρίς χρέωση μεταφορικών εξόδων, αρκεί να γίνει ενημέρωση της εταιρείας μας εντός 5 εργασίμων ημερών και με την μεταφορική που σας προτείνουμε.

Τα έξοδα αποστολής, εμφανίζονται πάντα αυτόματα στο τελικό ποσό πληρωμής, πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία..

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς που έκανε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Cavanapoleon.gr μέχρι και πριν την παραλαβή της παραγγελίας.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσω του λογαριασμού του πελάτη, μέσω της αντίστοιχης προβλεπόμενης διαδικασίας  αποστολής μηνύματος. Αν η παραγγελία εμφανίζεται στο λογαριασμό ως “ολοκληρωμένη”, αλλά ακόμα δεν έχει παραληφθεί από τον πελάτη, τότε η ακύρωσή της μπορεί να γίνει μόνον τηλεφωνικώς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To Cavanapoleon.gr, κατά τη διεκπεραίωση της πρώτης παραγγελίας ενός νέου πελάτη, έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση των στοιχείων του πελάτη και να ζητήσει επιπλέον στοιχεία, σε περίπτωση ταύτισης των στοιχείων δύο πελατών.

To Cavanapoleon.gr θα διαγράφει οποιονδήποτε λογαριασμό, μέσα από τον οποίο γίνεται συστηματική καταχώρηση πλασματικών (ψεύτικων ή συνεχώς ακυρούμενων) παραγγελιών.

To Cavanapoleon.gr καταγράφει και διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των εγγραφόμενων ως μελών της διαδικτυακής τοποθεσίας, αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών και για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

To Cavanapoleon.gr δεν δανείζει, ενοικιάζει, πωλεί ή παραχωρεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των εγγραφόμενων ως μελών της διαδικτυακής τοποθεσίας, σε κανέναν, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο.

Παραχώρηση των προσωπικών δεδομένων ενός χρήστη ή εγγραφόμενου ως μέλους μπορεί να γίνει μόνον κατόπιν γραπτού αιτήματος του ιδίου του χρήστη  – μέλους της διαδικτυακής τοποθεσίας ή δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.