Η κάβα Napoleon, δραστηριοποείται με επιτυχία από το 1990 στον χώρο της πώλησης ποιοτικών Ελληνικών κρασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μέσα από συνεχή αναζήτηση, παρακολουθήσαμε από κοντά, όλη την πορεία και την εξέλιξη του Ελληνικού αμπελώνα, συμμετέχοντας ενεργά σε γευσιγνωσίες και κριτικές, κρατώντας επαφές και χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους αξιόλογους παραγωγούς και τα οινοποιεία τους σε όλη την Ελλάδα.

Αποκτήσαμε λοιπόν γνώση και εξειδίκευση κι έτσι είμαστε σε θέση, μέσα από την εμπειρία μας, να επιλέξουμε κα να σας προτείνουμε τους καλύτερους εκπρόσωπους του Ελληνικού αμπελώνα που θα μας εξασφαλίζουν πάντοτε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Αποκτήσαμε επαγγελματισμό και ολοκληρωμένη αισθητική άποψη στο επιχειρηματικό δώρο, εκδίδοντας κατάλογο από το 1995 και έχοντας διαμορφώσει ένα σημαντικό πελατολόγιο ικανοποιημένων πελατών μεγάλων εταιριών που εμπιστεύονται την ποιότητα και το service της εταιρίας μας για τα εταιρικά, επιχειρηματικά καλάθια δώρου με κρασιά για τα Χριστούγεννα, δώρα για συνεργάτες και πελάτες και όχι μόνο.

Η κάβα Napoleon, στεγάζεται την οδό Κύπρου 94 στην Αργυρούπολη και μεταξύ άλλων, στον χώρο εκτίθενται σπάνια malt, gin, tequila, αποστάγματα, delicatessen προϊόντα και από την πιο απλή αλλά κομψή προσωπική σύνθεση δώρου, έως την πιο ιδιαίτερη, υπογράφοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις ευχές σας.